Blog de SEO, Marketing Online & Lifestyle | De ce nu transformi migdalele în lapte?
16605
post-template-default,single,single-post,postid-16605,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De ce nu transformi migdalele în lapte?

Este un fapt stabilit că laptele de migdale sunt una dintre marile inovații de lapte pe bază de plante. Deci, crede-ne când spunem că ai nevoie de asta.

Pe lângă faptul că este fără lactoză, iar laptele vegetal, este foarte bogat în vitamina E. Ca și toți antioxidanții, vitamina E este excelentă pentru combaterea inflamației și a stresului oxidativ și este asociată cu o sănătate mai bună a inimii, un posibil tratament pentru neuro-degenerare.

Beneficiile laptelui de migdale
– bogat în vitamina E, un antioxidant puternic;
– scăzut în calorii și zahăr;
– sursă bună de calciu și potasiu;
– laptele de migdale făcut în casă nu conține zaharuri sau ingrediente artificiale.
Dacă vă place un pahar bogat de lapte, dar corpul dumneavoastră nu este un mare fan al lactozei, un pahar de lapte de migdale de casă își poate face prezența.

Pentru persoanele care își măsoară caloriile sau zahărul din alimente (nu uitați că toți avem nevoie de calorii pentru a trăi), înlocuirea laptelui de vacă cu laptele de migdale ar putea fi o soluție. Făcând singuri laptele de migdale, puteți fi sigur că nu beți alte alimente adăugate sau rafinate. Și nu este un secret că versiunile de alimente făcute în casă au întotdeauna un gust mult mai delicios.

Nu trebuie să fii intimidat de procesul de a face lapte de migdale acasă – e ușor.

Noi credem că odată ce începeți să vă faceți propriul lapte de migdale, vă veți bucura de cât de distractiv și delicios este de a personaliza rețeta. Se amestecă cu lapte de cocos, condimente sau îndulcitori naturali. Combinați-l cu fructe sau ciocolată pentru a face lapte de căpșuni sau ciocolată. Opțiunile sunt nesfârșite.

Lapte de migdale de casă
Ingrediente:

– 1 cană de migdale crude;
– 4 cești de apa filtrată;
– 1 lingurițe de extract de vanilie pură;
– 1 linguriță de                      sare de mare.

Înmuiați migdalele peste noapte în suficientă apă rece pentru a le acoperi.
Scurgeți migdalele și adăugați-le într-un blender de mare viteză cu apă filtrată, extract de vanilie și sare.
Procesați timp de cel puțin 2 minute.
Umpleți laptele de migdale printr-o pungă de lapte de piuliță într-un borcan sau în borcane și depozitați frigiderul. Laptele de migdale de casă se menține în frigider timp de aproximativ 3 zile.
P.S. Posibile efecte secundare:
În general, laptele de migdale este sigur. Desigur, dacă aveți o alergie la nuci, stați departe de laptele de migdale.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.